Bruksinfo

Bruksinfo

Når du kommer opp de 63 trappetrinnene fra kaien, finner du en svart nøkkelboks med kode (fåes separat) til venstre for porten mellom hus og uthus. Nøkkelen passer til hovedhuset og verkstedbygningen til høyre for deg. En stor nøkkel til annekset henger i gangen, der du også finner all sikkerhetsinformasjon, førstehjelpsutstyr og vaskemidler/toalettpapir osv i hjørneskapet.

Vi har forsøkt å innrede med utstyr du kjenner igjen fra et vanlig hus, så slipper vi en masse bruksanvisninger og stress: Oppvaskmaskin, komfyr, vannforsyning og oppvarming er standard. Ovnene styres fra vår app. Vil du ha mer varme, så hent ekstraovner i verkstedet.  Fyringsovnen (rentbrennende) kan du bruke om du har med egen ved og lufter godt ved oppstart.

Gjester benytter fortrinnsvis kjøleskapet på kjøkkenet, men kan også bruke kjøleskap/fryseskap i spiserommet hvis det er behov for det. Det finnes alt du kan tenke deg av kjøkkenutstyr, bare let om du mangler noe…

Sengesett er enten lagt på sengene eller finnes i et eget kott på det sydvestre soverommet i andre etasje. Der er det også noen sommerdyner.

WC finnes i andre etasje. Inngangen til et baderom med WC, dusj og vaskemaskin finner du ute til venstre for der du kommer opp trappene.

OBS: Vi har kloakkpumpeanlegg med kvern, så det er derfor KUN nr 1 og nr 2, samt toalettpapir som skal i toalettet!

(P.S: Han som måtte trå til da pumpa gikk tett sist, har fremdeles traumer og nervøse rykninger…)

Brannvarselsystemet er etter alle forskrifter, skulle det bli utløst så er det ikke tilkoblet brannstasjon. For å stoppe alarm og resette; pust rolig og se info på panel ved kaffetrakteren på kjøkkenet og i sikringsskapet rundt hjørnet…

Rengjøring: Det går an å leie rengjøring for kr 800, eller dere kan gjøre det selv slik at stedet er minst like fint som da dere kom. Den ordningen har fungert veldig godt

Det er to gassgriller og mye annet i verkstedet og nede i «båtbunkeren», og alt er til for å brukes. Bare rengjør og forlat det slik du fant det, så går det så bra så! Hvis dere er uheldige og knuser/ødelegger service, setter vi pris på at dere gir oss beskjed slik at vi kan erstatte dette.

Når du forlater fyret og ingen ting annet er avtalt: Ta brukt sengetøy og håndklær med i bag eller sekk til båten, sammen med søppel/tomflasker. 

Støvsug de rom dere har vært i, og vask over stuer, kjøkken og gang. Det er ok å forlate kjøkkenet selv om oppvaskmaskinen står på. Ikke trekk ut støpsler til ovnene!

Så legger du nøkkelen i kodeboksen, snurrer rundt på tallene – 

– og vet at du er velkommen tilbake!